Известие

Collapse
No announcement yet.

Шумна бензинова помпа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Шумна бензинова помпа

Здравейте,колеги! от два-три дни горивната ми помпа,стана по шумна в работата си,това значе ли че ще ме изоставя,или е някакво смущение,и няма да изгори.Някой ако кара така като мен да каже, да ли е проблем
    Citroen C5-ko 2.0hdi black-metal

ФИАТ ПУНТО 1.2 96г.на жена ми
    Алфа 146 1.6 т.с Алфа 156 1.8 т.с. Алфа Ромео 147 1.9 жтд 115--Ехх няма ги..

Ако имаш външен горивен филтър - смени го, ако нямаш, карай докато спре.
    AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
    Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
    sigpic

Comment

А на бас че си на газ и караш на резерва бензин(свети ти лампата)
      Аз съм така от както съм си взел колата блозо 11 месеца и нее изгоряла но бензина ми е винаги над половината.
      Опел Кадет GSI
      166 2,4 JTD
      ако мислиш че е здрава дай та тествам

Comment

как да разбера на мен дали ми е изгоряла помпата.Карам на газ но винаги съм имал половин резервоар с бензин,и никога не ми е бръмчала помпата.Просто сега не иска и да запали на бензин.Колата е 145ца боксер 1.6
        Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

И аз сам на ГАЗ и от както я имам си чувам едно жужене. Питах един газаджия и той ми каза че трябва да се сложи някакво реле което да изключва бензиновата помпа когато караш на газ.
          Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
          sigpic
          http://vbox7.com/play:884c5234
          http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded

Comment

Първоначално публикувано от didiod Покажи съобщение
            как да разбера на мен дали ми е изгоряла помпата.Карам на газ но винаги съм имал половин резервоар с бензин,и никога не ми е бръмчала помпата.Просто сега не иска и да запали на бензин.Колата е 145ца боксер 1.6
            Като дадеш на контакт тя се чува, незнам защо при теб несе е чувала (от резервоара се чува едно жужене), може да нети е изгоряла, а да е блокирала, мойта от време на време блокираше и накрая се оправи като я смених с нова
            Last edited by Yanko; d.m.y г., 19:50.
            Fiat Punto 1.2 75
            ЕХ Alfa Romeo 145 1.3 Boxer '94 - Първата любов

Comment

Точно на боксера като дадеш на контакт помпата не работи !!!
              AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
              Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
                Точно на боксера като дадеш на контакт помпата не работи !!!
                Незнам на другите как е аз казвам за мойта, че като дам на контакт и си завърта и се чува жиженето.
                Last edited by Yanko; d.m.y г., 18:03.
                Fiat Punto 1.2 75
                ЕХ Alfa Romeo 145 1.3 Boxer '94 - Първата любов

Comment

оригинално на 145/146 бензиновата почва да работи чак като завърти стартера. на 33 включва още на контакт.
                  точка

Comment

Смених си я помпата,заради някакъв повреден ротор.При мен е,като дам на контакт,и тя качва гориво,като на 33-ките.А сега новата си е ''тип-топ''
                    Citroen C5-ko 2.0hdi black-metal

ФИАТ ПУНТО 1.2 96г.на жена ми
                    Алфа 146 1.6 т.с Алфа 156 1.8 т.с. Алфа Ромео 147 1.9 жтд 115--Ехх няма ги..

Comment

От 6 години карам алфи БОКСЕР и на вси4ки като завртиш на контакт помпата се чува,не е имало случай да ен се чува.

Comment

Working...
                      X